Over ONE

Ondernemers Netwerk Eemland (ONE) is een ondernemersnetwerk dat ten doel heeft elkaar te versterken in het ondernemerschap en voor elkaar business kansen te genereren. De leden doen dit op een informele, laagdrempelige manier waarbij samenwerken en gunnen vanzelfsprekend zijn.

De leden komen hiervoor wekelijks op vrijdagochtend bij elkaar in een ontbijtbijeenkomst. In een ongedwongen sfeer wordt zaken met en voor elkaar gedaan. Ook delen de leden kennis en is er eens per maand de ruimte om dieper op de zaken in te gaan in een besloten bijeenkomst. Zo helpen wij elkaar te groeien: in onze onderneming en met onze onderneming. Naast het zakelijke aspect van elkaar aanbevelen en de bedrijfspresentaties, is er dus aandacht voor vraagstukken waar ondernemers dagelijks mee te maken hebben op bijvoorbeeld juridisch, financieel-economisch, personeelsbeleid, omzet en groei, marketing en HRM-gebied.

Samen sterk

Ondernemerschap versterken

Laagdrempelig

Ongedwongen zaken doen

Gunnen

Gunnen is vanzelfsprekend

Meer omzet

Businesskansen genereren

Het ONE bestuur

ONE is een vereniging zonder winstoogmerk. ONE heeft een actief bestuur en eenmaal per jaar een algemene leden vergadering.

Jan Willem Janssens

Voorzitter

Willex Duijst

Dagvoorzitter

Philippe Peerboom

Penningmeester

Arjan Overbeeke

Algemeen bestuurslid

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!