U Town: waar commerciële slagkracht en mensgerichtheid elkaar ontmoeten

Veel organisaties opereren op de automatische piloot. Om dan de gewenste beweging in gang te zetten, kan expertise van buiten de organisatie net dat benodigde duwtje in de rug zijn. U Town brengt mensen, teams én organisaties in beweging. Dit doen wij vanuit verschillende disciplines, die wij vervolgens naadloos met elkaar integreren voor het meeste effect.

Kenmerkend voor onze trajecten is onze 3M-strategie, waarbij we mensen, middelen en missies centraal stellen. Bij U Town bewandel je geen vooraf uitgestippelde paden, maar gaan we uit van jouw kracht, jouw drijfveren en de doelen die jij wilt bereiken. Of dit nu het verder ontwikkelen van jouw commerciële voelsprieten is, het makkelijker behalen van de targets of een professionaliseringsslag in de gehele organisatie, samen gaan we ervoor.

Of je nu wilt groeien als persoon of met de hele organisatie, U Town faciliteert het graag voor je. Als business booster helpen wij iedereen die zichzelf en het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen. Wij opereren veelal op het gebied van sales en ICT, maar ook voor vraagstukken uit andere disciplines ben je bij ons in goede handen.

Dankzij onze ruime ervaring en gedreven instelling weten wij elke business development vraag te vertalen naar een totaaloplossing. Wij zetten intenties om naar concrete en blijvende resultaten. Hierbij rusten we niet voordat er wezenlijke progressie wordt geboekt. Wat je ook wilt bereiken, samen gaan we ervoor.

Het maximaliseren van de opbrengsten en het beheersbaar houden van de kosten staat bij U Town altijd centraal. Hierdoor zijn we niet alleen toegankelijk voor grote (internationale) bedrijven, maar ook voor zelfstandigen die een volgende stap willen maken.

We just love it when a plan comes together

Vanuit U Town worden voortdurend vernieuwende en succesvolle concepten gelanceerd. Het is een plek die ertoe doet, waar het bruist en waarvan opdrachtgevers weten: daar moet ik zijn als alleen het beste goed genoeg is. Het is een creatief broeinest waar professionals elkaar ontmoeten, scherp houden en versterken.

Omdat er binnen U Town verschillende krachten worden gebundeld, ontstaat er al snel een indrukwekkende synergie. De specialisten met wie wij samenwerken komen uit verschillende disciplines. Maar we hebben allemaal één ding gemeen: we zijn business boosters die het optimale halen uit elke individuele medewerker, het team én de bedrijfsprocessen. In deze aanstekelijke flow nemen we je graag mee.

Op welk snijvlak de hulpvraag ook betrekking heeft, U Town pakt hierbij het voortouw. Wij vervullen met veel plezier de rol van dirigent, waarbij we per project de juiste mensen bij elkaar brengen voor het maximale resultaat. Of het een relatief simpele hulpvraag is of een complex thema maakt niet uit, met zo veel kennis onder één dak gaan wij geen uitdaging uit de weg.

U Town is opgericht door Eugène Kuisch en Michel Croiset

Eugène Kuisch
Passie is mijn drijfveer                                                                                          .

Eugène Kuisch is gespecialiseerd in sales, hrm en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je hem om hulp vraagt, dan krijg je die ook echt. Reflectie, inzicht en vertrouwen zijn hierbij de kernwaarden. Eugène staat bekend als een goede luisteraar, die snel de vinger op de zere plek weet te leggen.

Alles wat scheef is, kan met zijn hulp weer worden rechtgezet. Met zijn positieve energie jaagt hij de mooiste dingen aan. Maar Eugène kan ook direct zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Bovendien schroomt hij er niet voor om je uit je comfortzone te halen.

Eugènes ruime ervaring met people management in combinatie met zijn commerciële slagkracht zorgt ervoor dat hij ook regelmatig wordt ingezet als tijdelijke hrm – en salesmanager.

Michel Croiset
Technisch is er zo veel mogelijk

Michel Croiset is er voor iedereen met een ICT-vraagstuk. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat de processen zijn gestroomlijnd. Daarnaast stond hij jarenlang aan het roer van een technische uitzendorganisatie, waardoor ook het ondernemerschap en arbeidsrechtelijke vraagstukken hem niet vreemd zijn.

Deze unieke combinatie van expertises zet Michel graag in om allerlei bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Er is technisch namelijk vaak meer mogelijk dan er in eerste instantie wordt gedacht. Michel weet deze mogelijkheden moeiteloos te vertalen naar de oplossing die de meeste meerwaarde biedt, zowel op korte-, middellange als lange termijn.

Coaching

Hoe goed je ook bent in je vak, het is niet gek als je af en toe even vastloopt. U Town geeft je inzicht in jezelf, in het team en in de organisatie. Naast individuele coaching worden wij ook regelmatig ingeschakeld voor groepstrainingen. Want in je eentje ben je sterk, als team ben je helemaal niet meer te stoppen. Tijdens de coaching leer je hoe je niet alleen het maximale uit jezelf haalt, maar ook uit elkaar. Een gezamenlijk doel is geen last meer, maar een uitdaging waar iedereen energie van krijgt.

Consultancy

Succesvolle organisaties zijn alert, beweeglijk en passen zich razendsnel aan zodra de markt daarom vraagt. Een slimme bedrijfsstrategie, goede bedrijfsvoering en geoliede operationele processen zijn hierbij een must. U Town neemt graag jouw bedrijfsprocessen onder de loep en ondersteunt je waar nodig. En of we dit nu buttom up, top down, linksom of rechtsom doen, maakt ons niet uit. Als we uiteindelijk maar het gewenste resultaat behalen. Maximaal draagvlak is hierbij het streven, want een nieuw beleid heeft pas écht effect als het breed wordt omarmd.

Wil jij (met één van) ons kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om je te informeren over je mogelijkheden. Telefoonnummer: 030-2591514.

Meer ONE nieuws

Coronavirus

 Coronavirus en Verzekeringen In december 2019 werd het Coronavirus (COVID-19) voor het eerst vastgesteld in China. Het aantal besmettingsgevallen mondiaal loopt op. Ook in Nederland en in veel populaire vakantiebestemmingen is er sprake van besmettingsgevallen...

Huisstijl en logo zijn het visitekaartje van je onderneming

  Je hebt een goed lopend bedrijf, mooie producten en je klant staat altijd op de eerste plaats. En je streeft altijd naar beter. Dan ben je een ondernemer pur sang. Echter, het logo dat je ooit hebt laten ontwerpen toen je jaren geleden net begon is niet mee...

Hoe zit het met mijn pensioen na een scheiding?

  Het schiet er bij veel koppels bij in: het goed regelen van het pensioen na een scheiding. Als je partner en jij uit elkaar gaan heb je immers al genoeg aan je hoofd. Toch is het verstandig om ook over het opgebouwde pensioen afspraken te maken om er zeker van...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!