ONE nieuws en LinkedIn

ONE nieuws

In de week na je 10 minuten presentatie schrijf je een nieuwsbericht voor de website en de nieuwsbrief.

Het doel hiervan is dat je nogmaals exposure krijgt. Je kunt als onderwerp kiezen voor een uitgeschreven presentatie of een ander item welke jij zelf graag onder de aandacht brengt bijvoorbeeld je eigen introductie omdat je nieuw bent bij ONE.

Om het leesbaar te houden is een grootte van ca. 200 woorden een richtlijn. Voeg gerust ook een goede foto toe of vraag de fotograaf om er een tijdens je presentatie te maken zodat je deze kunt toevoegen. Stuur vervolgens je bericht met foto naar nieuws@one-netwerk.nl, zodat het op de website wordt geplaatst.

Om te voorkomen dat er gaten vallen in de stroom nieuwsberichten is het belangrijk dat je jouw moment in de gaten houdt en/of hier vervanging in regelt.

Nieuwsbrief

Iedere maand komt er een nieuwsbrief uit welke gestuurd wordt aan de ONE leden en geïnteresseerden. Dit kunnen oud leden zijn of bezoekers. De nieuwsbrief zal gevuld worden met maandelijkse actualiteiten en de nieuwsberichten.

Berichten op LinkedIn

De sociale media werkgroep zal de nieuwsberichten ook actief op LinkedIn plaatsen. Dit wordt via de WhatsApp groep gemeld. Deel/like deze berichten actief, zodat ONE meer zichtbaarheid krijgt op LinkedIn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!